fbpx

Telegram Apk Download Dan PC Gratis

Bervariasi berdasarkan perangkat

Permesejan segera tulin - mudah, pantas, selamat, dan disegerakkan di semua peranti anda. Lebih 400 juta pengguna aktif.
Download APK
4.5/5 Votes: 6,181,262
Developer
Telegram FZ-LLC
Version
Bervariasi berdasarkan perangkat
Updated
14 Oktober 2020
Requirements
Bervariasi berdasarkan perangkat
Size
Bervariasi berdasarkan perangkat
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Telegram Apk Download – Percakapan segera tulin – mudah, pantas, selamat, dan disegerakkan di semua peranti anda. Lebih 400 juta pengguna aktif.

CEPAT: Telegram adalah aplikasi Percakapan terpantas di pasaran, menghubungkan orang melalui rangkaian pusat data yang unik dan ditaburkan di seluruh dunia.

DISEGERAKKAN: Anda dapat mengakses pesan anda dari semua peranti anda sekaligus. Mula menaip di telefon anda dan selesaikan pesan dI tablet atau komputer riba anda. Anda tidak akan kehilangan data lagi.

TANPA BATAS: Anda boleh menghantar media dan fail, tanpa had pada jenis dan saiznya. Seluruh riwayat chat anda tidak memerlukan ruang disk pada peranti anda, dan akan disimpan dengan selamat di awan Telegram selama anda memerlukannya.

SELAMAT: Kami menjadikan misi kami untuk memberikan keselamatan terbaik yang digabungkan dengan kemudahan cara guna. Semua di Telegram, termasuk chat, group, media, dan lain-lain disulitkan menggunakan gabungan penyulitan AES simetri 256-bit, penyulitan RSA 2048-bit, dan pertukaran kunci Diffie-Hellman yang selamat.

HEBAT: Anda boleh membuat chat group sehingga 200,000 ahli, berkongsi video besar, dokumen jenis apa sahaja (.DOCX, .MP3, .ZIP, dll.), dan menyediakan bot untuk tugas tertentu. Ianya alat yang sempurna untuk menempatkan komuniti di talian dan menyelaraskan kerja berpasukan.

BOLEH DIPERCAYAI: Dicipta untuk menyampaikan pesan anda dalam bait minima yang mungkin, Telegram adalah sistem Percakapan yang paling dipercayai yang pernah dicipta. Ia dapat berfungsi walaupun pada sambungan mudah alih yang paling lemah.

SERONOK: Telegram mempunyai alat penyuntingan foto dan video yang hebat dan stiker / platform GIF terbuka untuk memenuhi semua keperluan ekspresif anda.

MUDAH: Walaupun menyediakan pelbagai ciri yang belum pernah dicipta sebelum ini, kami sangat berhati-hati untuk pastikan interfes yang sempurna. Dengan reka bentuk minimalis, Telegram lebih ramping dan mudah diguna.

100% PERCUMA & TIADA IKLAN: Telegram adalah percuma untuk selamanya. Kami tidak akan menjual iklan atau memperkenalkan yuran langganan.

PERIBADI: Kami memandang serius privasi anda dan tidak akan memberi akses data anda kepada mana-mana pihak ketiga.

Bagi mereka yang berminat dengan privasi maksima, Telegram apk download menawarkan Secret Chat. Pesan Secret Chat dapat diprogramkan untuk musnah sendirii secara automatik dari kedua-dua peranti yang mengambil bahagian.

Dengan cara ini anda dapat mengirim semua jenis kandungan yang musnah sendiri – pesan, foto, video, dan fail. Secret Chat menggunakan inkripsi awal ke akhir untuk memastikan bahawa pesan hanya dapat dibaca oleh penerima yang sepatutnya.

Kami akan terus memperluas batasan yang dapat anda lakukan dengan aplikasi pepesanan. Jangan tunggu bertahun-tahun untuk mesenjer lama lain sampai ke tahap Telegram – sertai revolusi ini hari ini.

What's new

Penapis Carian, Pentadbir Tanpa Nama, Komen Saluran dan Lagi:

• Cari mesej bagi jenis, tarikh atau punca menggunakan penapis baru dalam Carian Global
• Tukar "Teruskan Tanpa Nama" di Kuasa Pentadbir untuk sembunyi mereka di senarai ahli dan benarkan mereka pos bagi pihak grup
• Komen pada pos di saluran yang ada grup diskusi
• Tekan lama pada gambar profil di grup bual untuk besarkan
• Nikmati animasi baru di sepanjang aplikasi

Lihat senarai lengkap pertukaran di aplikasi atau di blog kami

Images

Comment